6 Mayıs 2013 Pazartesi

Tüm Online Oyunlar Açıklamalı

MMORPG tarzında,karakter geliştirmek üzerine kurulu bir online oyun.Bu oyunda ticaret yapabilir,karşı ırktan oyuncularla savaşabilir,partiler halinde kendi karakterinizi geliştirebilirsiniz.Oyun son derece bağımlılık yapıyor ve sosyal yönünüzü yok ediyor.Öğrencilere kesinlikle tavsiye edilmez.Daha fazla ayrıntılı bilgi için forumda knight online bölümüne bakınız.
İndirmek için:
http://www.knightonlineworld.com

MU Online
Knight Online'a benzeyen fakat item bakımında biraz daha ayrıntılı yine MMORPG tarzında bir oyun.Bu oyunda knightın yanısıra düellolar yapabilir,120+ lvl olunca kanat takabilirsiniz.Oyuna yeni başlayanlar için türk serverını şiddetle tavsiye ederim.
İndirmek için:
http://www.globalmuonline.com

Ferentus Online
Bu da aynı tipte bir oyun.Fakat bu oyun daha yeni olduğu için yeni başlayanlara tavsiye ederim.Çünkü diğer oyunlarda çok fazla yoğunluk var bu oyunda ise makina hiç kasmıyo.Makinası yavaş olan arkadaşlar için oldukça iyi.Bir de öteki oyunlar bayağıdır war olduklarından o oyunlarda atı alan üsküdarı geçti 80 lvl adam bile war.
İndirmek için:
http://www.ferentus.com

Silk Road Online
Kore yapımı eski zamanlarda geçen online bir MMORPG oyunu.Oyun silk road yani ipek yolunda geçiyor.Bu oyunda knight online benzeri fakat gözüme çarpan değişik özellikleri ata binme veya değişik özellikleri seçebilmek(hırsız v.b.).
İndirmek için:
http://www.silkroadonline.net/

Dofus Online
Grafikleri Mu Online'a oldukça benziyor.Oyun 50MB indirmesi oldukça kolay.
İndirmek için:
http://www.dofus.com

Deicide Online
Bu oyun Knight Online'a oldukça benziyor.Ayrıca bu oyunda at,köpek gibi evcil hayvanları kullanabiliyorsunuz.Bu oyun knighttan sıkıldım diyenler için oldukça iyi bir tercih olacaktır.
İndirmek için:
http://deicide.ongameport.com

Second Life
The Sims oyununun online versiyonu diyebileceğimiz bu oyun online yaşam simulasyonu.Oyunun boyutu da kota dostu(29MB)Oyun ücretsizdir ama isterseniz premium üyelik alabiliyorsunuz.Premium üyeliğin avantajları ise kendi evinizi ve işinizi kurabilmeniz kendi gayrimenkulunuzu alabilmeniz.

Oynamak için:
http://www.secondlife.com/ 


Aces High 2
2.Dünya Savaşı temalı uçak savaş oyunu.Oyun oldukça zevkli.Oyunu 2 hafta boyunca bedava oynuyorsunuz.Sonrasında para istiyor.
Oynamak için:
http://www.hitechcreations.com

WarRock
3D Taktik Aksiyon Savaş oyunu,Battlefield 2 benzeri diyebiliriz..Oyunun screenshotları mükemmel gözüküyor.Oyunda araçlara binebiliyorsunuz.Grafikler de mükemmel diye biliriz.Bu oyun americas army ve battlefield2'ye alternatif olarak gösterilebilir.
Oynamak için:
http://www.warrock.net/

Americas Army
Online Counter strike tarzı bir FPS oyunu.Oyunda Amerikan Askerlerini canlandırıyorsunuz.Oyunun 6 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı var.Oyunun serverları oldukça güzel lag hiç yok.Oyunun keyfine varamamanız için hiçbir sebep kalmıyor.Oyunu tavsiye ederim.
Oynamak için:
http://www.americasarmy.com

Monster and Me
Bu oyunda kendi yaratığınızı oluşturup geliştiriyorsunuz.Onlardan diğer yaratıklarla savaşırken yardım alacaksınız.Oyun hakkında fikir sahibi olmanız için aşağıya oyunun bir adet screenshotunu koydum.
http://www.monsterandme.com


KAL Online
MMORPG tarzında.Itemler topluyorsunuz,yaratık kesiyorsunuz,level atlıyorsunuz.

İndirmek için:
http://www.kalonline.com


Martial Heroes Online
Martial Heroes (d.o second edition)3 boyutlu MMORPG tarzı bir oyun.Bu oyunda diğer MMORPG tarzı oyunlardan farklı olarak kendi iteminizi yaratabilme şansına sahipsiniz.

İndirmek için:
http://www.martialheroes.com

RYL:2
Gerçekten çok kaliteli bir oyun.Avrupada en çok oynanan online oyunlar arasında.Bu oyunda da kendi karakterinizi yaratıyor,level atlıyor,görev yapıyorsunuz.Bu oyunda da guild(clan) sistemi mevcut.
İndirmek için:
http://www.ryl2.com.my


Lineage 2
Oyun gerçekten çok güzel ama boyutu biraz fazla büyük olduğu için(1gb) indirenin pek fazla olucağını zannetmiyorum ama yinede ben indiririm benim 2048lik bağlantım war falan diosanız indirmek için aşağıdaki linke tıklayın:
http://www.l2extreme.com 


Gunz OnLine
3D online fps action oyunu.Giysilerinizi,silahlarınızı seçiyorsunuz ve çatışmaya başlıyorsunuz.
İndirmek için:
http://www.gunzonline.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder